Oliebollen en korte broeken
Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna
31 December 2012 | Australië, Yakamia
Niet al te laat terug op de camping, want vanmiddag moesten natuurlijk de oliebollen gebakken worden. Michaels traditionele taak. De eerste jaren moesten zijn bollen rechtstreeks de vuilnisbak in, omdat je je familie ermee uit kon moorden, maar hij heeft het bakken gesublimeerd tot een kunst en het moet gezegd worden: zelfs voor iemand die niet van oliebollen houdt zoals ik, zijn M's oliebollen onweerstaanbaar, vooral als ze net gebakken zijn. IJbert en ik mochten vanmiddag reeds proeven en ze zijn fabelachtig lekker geworden. Zou dat komen door de korte broek waarin de bakker gekleed ging???
Hoe dan ook, op deze gedenkwaardige oudejaarsdag laten we jullie meegenieten met de "making of" via de bijgevoegde foto's. Een paar andere foto's van vandaag houden jullie tegoed voor morgen.
Wij wensen alle vrienden en familieleden die onze dagelijkse belevenissen volgen een heel gezellige avond en voor het komend jaar veel geluk en vooral en goede gezondheid. En denk eraan: wat jullie vanmiddag om 17.00 uur ook aan het doen zijn, denk even aan ons, want op dat moment begint voor ons 2013. Wij zullen op onze beurt morgenochtend om 07.00 uur, als het nieuwe jaar ook voor jullie aanbreekt, aan jullie allen denken!
Heel veel liefs, voorzichtig met vuurwerk en tot morgen, IJbert & Anna
31 December 2012 - 11:52
Sanne:
Ik zet mijn timer om 17.00! :-)
We wensen jullie ook een mooi en gezond 2013!
Veel liefs van ons 4! -
31 December 2012 - 12:13
Betty:
In gedachten ben ik bij jullie om 17.00 uur en nog lang daarna.
Als je toch geen aapje voor mij meeneemt probeer het dan maar met zo'n heerlijke oliebol.
Heel veel liefs en een dikke kus. -
31 December 2012 - 12:36
Erik En Marika:
Wij wensen jullie ook een heel fijne jaarwisseling, met oliebollen, onder de Australische sterrenhemel!
Heel veel geluk, liefde en gezondheid voor het nieuwe jaar toegewenst! En vooral nog even flink genieten van jullie prachtige, zonnige vakantie! Liefs, Marika en Erik -
31 December 2012 - 13:04
Bea:
Jullie lopen wel erg ver vooruit, 31 december 2013!!!! Gaan jullie volgend jaar weer? -
31 December 2012 - 13:23
Allan And Sonya:
Happy new year to you both and to mum and dad xxx -
31 December 2012 - 15:11
Herman:
Terwijk ik naar de arrow rock 500 luister, lekker hard, want yvonne is weg, lees ik jullie verhaal. Het is gek dat ik maar steeds jaloers blijf en benieuwd naar al die andere foto's. Vanuit amstelveen veel plezier vanavond en een heel goed en gezond nieuw jaar. Doe de hele familie maar de hartelijke groeten van mij. H. -
31 December 2012 - 15:48
Jack En Toos:
Hoi vakantiegangers
Vanuit het brabantse (iets te vroeg) maar wie weet hoe druk het wordt om 17.00 uur) heel goede wisseling van het jaar en alle goeds wat denkbaar is voor jullie en allen die je dierbaar zijn.
Groet en voorspoedig 2013.
Jack en Toos -
31 December 2012 - 15:51
Margo:
Lieve An en Ybie,
Een heel goede jaarwisseling gewenst met alle familie!
Hier zijn we in de greep van de griep. De hele familie Fontenay + Lex en ik lopen te blaffen en te niezen,........ dus helemaal toppie, maar niet heus!
Liefs en tot later,
Margo
31 December 2012 - 16:10
Hanneke:
Lieve Anneke en IJbert,
16.00 uur ik ga jullie nu de allerbeste wensen doen, veel geluk en gezonheid voor 2013.
Er wordt her ontzettend geknald in de straat, dus dat zal nog wat worden vannacht.
Ben nog maar even gaan kijken of jullie brievenbus leeg was!
Mooi hoor, dat jullie in korte broek zitten. Goede jaarwisseling,
Kus Hanneke -
31 December 2012 - 16:39
Stef, Aar, Jess En Daan:
Lieve Anna en IJbert,
Nog 20 minuten voordat bij jullie het nieuwe jaar begint!!
Het is fantastisch om jullie verhalen elke dag te lezen, het voelt alsof we er een klein beetje bij zijn.
We willen jullie vanuit het mooie (maar lang niet zo warme) Frankrijk een heel goed nieuw jaar wensen!!
We kijken nu al uit naar ons samenzijn in Toutryparadis deze zomer.
Veel liefs en knuffels van ons vieren,
Stefanie, Arie, Jessie en Daan -
31 December 2012 - 17:00
Hans, Carla, Jesper En Rianne:
Hallo lieve Anneke en IJbert,
We wensen jullie een fantastisch 2013 wel gek dat juliie lekker in de zon zitten en wij hier in het grijze Diemen. Geniet nog van jullie reis we kijken elke dag weer uit naar het verslag en julllie foto's. Dikke kus en veel liefs. -
31 December 2012 - 23:08
Herman - Yvonne:
Ik zat rond de klok van 17.00 uur in cafe Tieltje in de Jordaan mijn traditionele glas champagne te drinken.
Proost lieve schatten op een geweldig goed 2013 dat we maar Goede Gedachten, Woorden en Daden mogen hebben dit jaar.
Veel liefs van ons -
01 Januari 2013 - 01:26
Bert & Renée:
Onze allerbeste wensen voor een prachtig nieuw jaar. 2013 heeft voor jullie een vliegende start zo in de zon, te midden van zoveel fraais, heerlijk. Dat de rest van het jaar ook zo mooi mag worden voor jullie (maar dan hier, ook niet erg)! Liefs, Bert& Renée.