Meer....
Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna
30 December 2012 | Canada, Centennial Park
Zondag vandaag, M &T naar de kerk. Wij waren om 09.00 uur vanmorgen al aan het wandelen langs de mooie, ruige kust bij Albany. Hebben 2,5 uur gelopen. Hoewel de temperatuur weer hoog was, was het toch goed wandelweer, omdat er een stevige verkoelende zeebries stond. Vanmiddag naar een openluchtmuseum en daarna wat rondgelopen in Albany. De plaats was de eerste Britse nederzetting i.v.m. de gunstige ligging aan zee met een natuurlijke haven. Er staan nog wat mooie 19e-eeuwse gebouwen. Toch blijft het raar dat in een land met enerzijds zoveel geschiedenis (nl. van de aboriginals) zo weinig echt oude overblijfselen terug te vinden zijn....
Morgen oudejaarsdag. We gaan er eerst met elkaar op uit en na terugkomst op de camping gaat Michael oliebollen bakken (uiteraard buiten, gekleed in korte broek); dar verheugen we ons op!
Voor jullie allen veel liefs en tot morgen.!
30 December 2012 - 13:25
Betty Tang:
He, maatjes, het is jullie vakantie dus hou geen rekening met wat wij graag willen zien, jullie bv.
Ik ben benieuwd of de oliebollen net zo smaken als de hollandse bollen en zeker niet als ze in korte broek gebakken worden.
Zijn daar wel musea van de Aboriginalcultuur?
Tot morgen.
kus en liefs -
30 December 2012 - 13:47
Hennie:
Globetrotters,
Ben weer helemaal bij met jullie schitterende vakantie belevenissen, had er een heleboel te lezen
en het blijft geweldig wat een reis
Kan er nog steeds van genieten
Lekker oliebollen zelfs zo ver weg zijn ze extra lekker
lieve groetjes
hennie -
30 December 2012 - 17:04
Anneke:
Hey, wat lees ik nu??? Je verheugt je op de oliebollen van Michael? Ik dacht dat je alleen MIJN oliebollen lekker vond. Hevig teleurgesteld ben ik, maar waarschijnlijk komt het doordat je mjn bollen niet voorhanden hebt :).
Die stevige verkoelende zeebries die kennen wij ook, is hier op dit moment ook aanwezig.
Geniet ze en ik wens iedereen (de volgers van jullie belevenisssen), maar vooral jullie twee een fijne jaarwisseling en veel gezondheid en geluk en fijne vakantiebelevenissen in 2013.
Tot volgend jaar
XXX Anneke -
30 December 2012 - 18:57
HANNEKE:
Nou prchtig hoor, aldie bloemen, bomen en dieren.
En elke dag heb ik steeds weer, prachtig! Gewoon doorgaan met genieten en de foto's mooi laten zien.
Een goed oud jaar en natuurlijk een heel goed gelukkig en vooral een gezond 2013.
Kus Hanneke