Wolken - Reisverslag uit Pemberton, Canada van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu Wolken - Reisverslag uit Pemberton, Canada van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu

Wolken

Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna

28 December 2012 | Canada, Pemberton

Vandaag was het zo spetterheet, dat we echt tot niets in staat waren: de temperatuur naderde de 40 graden en elke beweging die we maakten, werd direct afgestraft met een volstrekt onvermogen tot enige verdere activiteit.
Toch nog even gekeken in het plaatselijke bezoekerscentrum annex museum waar tot onze grote verrassing ook een soort opvangcentrum was voor verweesde kangaroobaby's; foto bijgevoegd, helemaal schattig!
Gelukkig verscheen in de loop van de middag een klein wolkje aan het firmament... Na een paar uurtjes gevolgd door en grotere wolkjes! Op dit moment, om 20.40 uur zit ik nog wel buiten, maar de wolkjes zijn inmiddels wolken geworden en het lijkt erop dat we straks een enorm onweer zullen krijgen, een heel nieuwe ervaring, waar we ons erg op verheugen zoals jullie kunnen begrijpen (of toch niet???).
Omdat we verder niets meegemaakt hebben vandaag mogen jullie meegenieten met de steeds bewolkter rakende hemel!
Morgen vertrekken we uit Pemberton richting Albany, de volgende "kraal" aan onze vakantiebelevenissenketting. Weer een mooi scrabblewoord hè?
Liefs en tot morgen, IJbert en Anna

• 28 December 2012 - 12:58

Betty:

Het is hier heerlijk koel, 8 graden. af en toe een beetje regen, lekker hoor.
    Jammer dat ik daar geen mooie foto's van kan laten zien.
    Volgende keer beter.
    liefs en kus

• 28 December 2012 - 13:23

Sacha:

Ach, wat een schatje, die baby-kangaroo, willen jullie die voor me meenemen?
    Heeft iemand jullie al verteld, dat jullie echte wereldreizigers zijn? Eerst naar Tasmanië, dan naar Spanje, van daaruit naar Nieuw-Zeeland en vervolgens naar Canada:) O, jullie zijn tussendoor ook nog in Engeland geweest, zie ik.
    Wel sneu dat het zo warm is, dat jullie niets konden doen. Troost je, het is hier regenachtig en grijs. Ik zit lekker binnen en blijf ook binnen, brrr!
    groetjes

• 01 Januari 2013 - 12:47

Ellen :

Ahhhh wat schattig die baby-kangaroo, smelt! Zooooooooo pittig!

Liefs xxxx