Deuken en zon - Reisverslag uit Gosnells, Australië van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu Deuken en zon - Reisverslag uit Gosnells, Australië van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu

Deuken en zon

Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna

21 December 2012 | Australië, Gosnells

Dagje rust? Nou nee eigenlijk. Heerlijk geslapen in het gastenverblijf van het complex waar Michael &Tina wonen; wakker gefloten door de kookaburra's en geschreeuwd door een pauw die aan de overkant zijn domicilie heeft; er zijn vervelender geluiden denkbaar om door gewekt te worden.
Na het ontbijt met M&T naar het camperverhuurstation om de Britz VW-camper op te halen. Kregen we wel een VW, maar toch weer een MAUI en met exact dezelfde indeling etc als ons rijdende huissie in Tasmanie, dus dat schiep meteen een band en voor IJbert was het fijn, omdat ook lengte, breedte, bediening etc nauwelijks afwijkt van waar hij net aan gewend was geraakt. Zelfs de buitenbbq hebben we nu ook weer en daar zijn we echt heeeeel blij mee! Samen met de verhuurmevrouw weer rond de camper om alle deuken, pitten en andere ongerechtigheden op te nemen en jullie geloven het niet, maar het is toch zo: bij thuiskomst toen we het ding in wilden gaan richten ontdekten we een grote deuk/kras/beschadiging die we dus allemaal over het hoofd gezien hebben.
Gebeld en gemeld natuurlijk en het commentaar was echt australisch: "no worries, you are fully insured", dus zoals papa gezegd zou hebben: jullie zitten lekker en het zonnetje schijnt, dus wat zeuren jullie eigenlijk?
Want ja, dat moet nu de winter bij jullie echt begonnen is, toch ook maar eens gezegd worden: het was hier vandaag 32 graden en de komende dagen wordt het nog warmer!
Morgen vertrekken we, dus dan worden de reisverslagen vervolgd. Vanavond eerst familiebijeenkomst. We zijn al schoongewassen en hebben onze nette kleertjes aan.
Liefs en tot morgen, IJbert & Anna

• 21 December 2012 - 11:40

Margo:

Veel gezelligheid met de familie en ook veel plezier in jullie duitse deuk!

• 21 December 2012 - 15:11

Sonya:

Was good to see you again and to meet Ome Ybert. Looking forward to "girls day" when you are back from your time away with mum and dad. Have a safe and merry Christmas. Sonya xxxx

• 22 December 2012 - 10:40

Herman - Yvonne:

Heel veel plezier met de familie, doe ze de groeten. dikke kus van ons :)