Troep - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu Troep - Reisverslag uit Cambridge, Verenigd Koninkrijk van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu

Troep

Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna

16 December 2012 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge

Hoewel we alleen wat lichte cadeautjes aangeschaft hebben tot nu toe, die ook nog eens weinig ruimte in beslag nemen, kostte het ons heel veel moeite om onze bagage die we toch zo keurig in onze twee koffers en rugzakken hadden bij vertrek uit Lelystad, weer ingepakt te krijgen... Helemaal tevreden zijn we niet, maar gelukkig hoeven we morgen nog niet te vliegen. We hebben eerst nog een nachtje in het Mercure Hotel in Hobart, zodat we daar nog eens kunnen "herpakken". Daar hebben we in elk geval meer ruimte dan in ons huidige hok.
Verder vandaag alleen een ritje van ca. 60 km gemaakt over het schiereiland ten zuiden van Cambridge. We zijn te veel verwend in de afgelopen weken: vonden het allemaal niet zo spannend.
Morgen camper inleveren -vandaag zaten we bijna klem onder een afdak, gelukkig net de airco er niet afgereden op het laatste moment-, dan door naar Hobart, vanwaar we overmorgen 18/12 doorvliegen naar Melbourne.
Liefs en tot morgen, IJbert en Anna

• 16 December 2012 - 09:07

Betty:

Ik heb heel goed gekeken maar geen kleine presentjes gevonden tussen de rommel, hoe kan dat??
    Vandaag komen al mijn 5 kleinzonen de tent afbreken en taart eten.Heerlijk zo wil je wel 74 worden.
    veel liefs,kus

• 16 December 2012 - 10:10

Erik & Marika:

Hoi A & IJ,

Wat jammer dat jullie Tasmaanse avontuur er al weer op zit, maar we hebben genoten van jullie verslagen en verhalen. We zijn benieuwd naar de volledige foto reportage van IJbert. Tja koffers en weer opnieuw inpakken, heel herkenbaar dat hadden wij pas op het laatste moment in Down Under. Tussentijds hadden we daar geen last van en waarom hadden wij daar geen last van? Nou wij hadden van te voren disposables gekocht m.a.w. goedkope kleding, die na verloop van tijd kon weggooien en als er iets mee gebeurde geen man overboord. Zo hielden we altijd een opgeruimde koffer.

Nou morgen hebben jullie gelukkig nog een dagje Hobart, voordat jullie naar Melbourne vertrekken. Hobart lijkt ons een erg leuk stadje, waar toch wel wat historie ligt.

Melbourne is ook een aardige stad, Marika is toen naar het aboriginal arts centre geweest (ik weet niet of het centre er nog zit) en ik ben toen naar de botanische tuinen aan de andere kant van de Yarra river toe gewandeld.

Nou nog een paar heerlijke laatste momenten in Tasmanië en een goede vlucht naar Melbourne toegewenst.

Erik&Marika

• 16 December 2012 - 10:44

Anneke:

Wat een bende! Nou, je kan wel zien dat jullie al helemaal verwilderd zijn in de Tasmaanse bush...
    Hoop dat de rest van de reis nog wat verrassingen zal opleveren, want jullie zijn begonnen in het paradijs, daarna....? Heel veel liefs, Anneke

• 16 December 2012 - 11:39

Bert&Renée:

Dit zijn misschien wel de allerleukste reisverhalen die we tot nu toe gelezen hebben. Elke ochtend eerst even kijken wat Anneke schrijft - iets om je op te verheugen. En IJberts prachtige foto's. Jullie nemen ons echt mee op je tour. De laatste 3 stellen enorm gerust - oh jullie toch ook. Kijken al weer uit naar morgen. Liefs, Bert & Renée.

• 16 December 2012 - 12:07

Annette En Kees:

Wat is het snel gegaan, nu al weer klaar met het Tasmaanse avontuur?
    Het lijkt wel gisteren dat jullie vertrokken. Bij ons is het inmiddels een komen en gaan van Australiërs , oma, schoonzus, zwager , neef en vriend van neef.
    Voor jullie nu het volgende traject, zal zeker weer zo mooi zijn. We wachten met spanning op de verslagen en foto's

• 16 December 2012 - 15:31

Margo:

Het lijkt wel of er een bom ontploft is in de camper! Gelukkig is de rommel door jullie zelf veroorzaakt!
    Veel sterkte er mee en óp naar de volgende avonturen!

Liefs van Margo

• 16 December 2012 - 23:03

Hanneke:

Inderdaad, wat een troep, ik moest er wel om lachen ijbert gebogen over zijn koffer.
    t Is genieten Anneke van de verslagen en IJbert zijn geweldige foto's.
    Nou lekker weer een nachtje in een hotel.En dan de reis weer voortzetten ook weer spannend.
    Bij jullie thuis gelukkig alles rustig.

Liefs van Hanneke

• 17 December 2012 - 02:01

Donna:

hello happy travellers!

We hope you are having a wonderful time so far on your holiday.
    Ron and I the boys will take the train into the city on Wednesday and meet you there.
    We would like to show the boys the Myer Lego display before meeting up with you.
    Can you email me your mobile number?
    Thanks and see you soon

from Donna, Ron and boys xxx