Brievenbussen
Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna
10 December 2012 | Australië, Scamander
De camping die we bij Scamander gevonden hebben is onwaarschijnlijk mooi gelegen. Heel klein voor Tassie-begrippen: er zijn maar 30 kampeerplaatsen, maar helemaal nieuw en midden in de bush. Toen we aankwamen, waren we de enige gasten, maar inmiddels zijn er nog een camper en een piepklein caravannetje bijgekomen. Het sanitair is als bij een driesterrenhotel! Prive-wandelgebied van 50 hectare en na een wandelingetje van 10 minuten door de bush, privestrand van een paar kilometer en dat voor de laagste overnachtingsprijs tot nu toe. Het is een wonder!
We hebben ons laten vertellen dat de kangoeroes vanavond in de schemering onze kampeerplek zullen bezoeken. Als dat gebeurt, zullen we een foto maken en aan jou sturen, Maris (in NL)...
Morgen begint het grote verkennen van de noordoosthoek van Tasmania.
Liefs, IJbert en Anna
10 December 2012 - 09:03
Hennie:
Wat is dat toch fijn om iedere ochtend een gezellig reisverslag te lezen van mensen die overval van kunnen genieten.Kijk er gewoon naar uit.
Leuk die brievenbussen is toch weer eens wat anders voor de post
lieve groetjes -
10 December 2012 - 09:21
Betty:
Zo te zien krijgt niet iedereen veel post want de spinnenwebben zitten voor de gleuf.Wel een leuk verzamelidee. Foto's van brievenbussen.
De postbode kan aan de bus zien waar hij is en bij wie.
Veel plezier en kus
Betty -
10 December 2012 - 12:32
Margo:
Wat een leuke brievenbussen, zeg! Niet Krea Bea, maar Krea Tasies! Ook leuk voor in Pays Bas, maar dan wel met een groot hangslot!
Bedankt weer voor het leuke reisverslag!
Laterssssssss, xxx Margo -
10 December 2012 - 14:41
Mam,ma:
tien voor een waren de tafels er .het staat ergmooi..,ik ben er erg blij mee.mamma -
10 December 2012 - 20:52
Sanne:
Hi mates!
Wat ongelofelijk leuk die brievenbussen!
Fijn om steeds te lezen dat jullie zo genieten, wij genieten met jullie mee!
Liam vond vooral die vogel erg leuk! 'Lacht ie echt mam?'
Hier koud en bah :(
Alles gaat goed in huize Mortimer!
Dikke kus!
10 December 2012 - 20:52
Sanne:
Hi mates!
Wat ongelofelijk leuk die brievenbussen!
Fijn om steeds te lezen dat jullie zo genieten, wij genieten met jullie mee!
Liam vond vooral die vogel erg leuk! 'Lacht ie echt mam?'
Hier koud en bah :(
Alles gaat goed in huize Mortimer!
Dikke kus!