Pinguïns en oesters - Reisverslag uit Coles, Spanje van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu Pinguïns en oesters - Reisverslag uit Coles, Spanje van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu

Pinguïns en oesters

Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna

07 December 2012 | Spanje, Coles

Stonden om 09.30 uur paraat bij de jetty waar de boot vertrekt die helemaal rond dit schiereiland vaart en op allerlei plaatsen aanlegt, waar de schipper vervolgens wetenswaardigheden spuit. De tocht duurde 4.5 uur en we hebben gezien: een killer whale, veel dolfijnen, een zeearend, pinguïns, albatrossen: we waren er absoluut stil van... In Wineglass Bay (waar we gisteren heen gewandeld zijn) gingen we een half uurtje voor anker en kregen we verse oesters (brrr voor mij, maar IJbert vond ze heerlijk), een glas lokale bubbelwijn (vonden we allebei verrukkelijk) en heerlijke plaatselijke kaas met crackers en chutney, een smulstop. De killer whale zagen we pas helemaal aan het eind van de tocht, dat was een extra cadeautje. De foto's die IJbert getracht heeft te maken, laten water, water en water zien en een enkel miniem dolfijnenvinnetje, dus we zullen het moeten doen met de beelden die we opgeslagen hebben op onze persoonlijke harde schijfjes! Het was echt geweldig.
Margo en Kevin: vandaag zijn jullie beiden jarig; een heel fijne dag gewenst allebei met iedereen om jullie heen.
Liefs voor iedereen en tot morgen, IJbert en Anna

• 07 December 2012 - 10:20

De Karveeltjes:

Jullie zullen het heerlijk vinden om te horen: het hele land is in rep en roer omdat er sneeuw valt, jaja! Het slechte nieuws is natuurlijk dat jullie HM gisteren gemist hebben die de Hanzelijn opende met - jawel - haar eigen Koninklijke Trein. Zaterdag mogen alle onderdanen gratis en voor niks via Dronten en Kampen naar Zwolle reizen. Dan gaat er toch wat door je heen als je als Nederlander in dat nare koude oninteressante Down Under moet bivakkeren haha!
    Alle gekheid op een stokje, we zijn hartstikke jaloers natuurlijk maar genieten ook erg mee met al het moois (en lekkers) dat jullie daar ten deel valt. Groetjes uit bibber glibber Lelystad!

• 07 December 2012 - 11:10

Calrla:

hoi a&y
    volgens mij is dat reisje van jullie niet zo sneu!!!!!
    ik reis elke dag met jullie mee,geweldig is het daar,je leest door alles heen dat jullie volop genieten.
    hier is alles wit en koud.
    kus Carla

• 07 December 2012 - 15:06

Yvonne:

Ik schrok vanmorgen een beetje want er stond geen reisverslagje klaar. Was diect bezorgd... Kom zojuist van de kapper en de markt, vreselijke sneeuwbuien, jullie missen echt ALLES! :), stond daar weer een geweldig verhaal klaar. Anneke als ik je verslagen lees .... het is net alsof je naast mij zit. Liefs en een kikke kus

• 08 December 2012 - 21:30

Josée En Servaes:

Dag geliefden,
    tot nu toe geen rechtstreekse berichten van jullie, maar dankzij onze dochters toch eindelijk kontakt. Goed te hroen/lezen dat alles jullie bevalt ( met uitzondering van de nierstenen van Y, maar blijf drinken, dan lost zixh dat vanzelf op).
    We zullen jullie blijven volgen en als we het nodig vinden commentaar leveren. Tot ziens in het nieuwe jaar
    J+S