Zwak, ziek en miselijk
Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna
02 December 2012 | Australië, Isle of the Dead
Dichtstbijzijnde ziekenhuis: Hobart, een onrustige rit van 2 uur over hobbelige wegen met kangoeroes die voortdurend ontweken moesten worden...
Van 01.30 tot 11.30 uur vanmorgen op de spoedeisende hulp doorgebracht. Allerlei tests, medicatie, een ct-scan. Ook de artsen dachten aanvankelijk aan appendicitis, maar uiteindelijk blijkt het een niersteen te zijn. Het lijkt erop dat het ding inmiddels (bijna) in de blaas zit. In elk geval mocht ik hem meenemen terug naar de camper met een hele stapel papieren, recepten, aanbevelingen etc. Geen bussen op zondag van Hobart naar Port Arthur. We hadden intussen wel een nieuwe jetlag opgelopen, omdat we al 28 uur iet geslapen hadden, dus hebben een godsvermogen uitgegeven aan een taxi en waren rond 13.30 uur weer bij onze camper. Een paar uur geslapen, een lekkere douche. IJbert heeft net weer iets gegeten en voelt zich beter, hoewel hij nog steeds een raar gevoel in zijn lijf heeft. Straks lekker slapen en hope for the best! Ontelbare malen vannacht gehoord: "no worries mate"...
Toch een paar ongebruikte foto`s van de afgelopen dagen, anders is het zo kaal. morgen beter!
Liefs, IJbert en Anna
02 December 2012 - 10:50
Annette:
Jeetje wat een ellende en wat een schrik. Hopen dat dit het is en dat IJbert weer snel opknapt. Rust lekker uit en morgen is er weer een dag. Wel blijven genieten hoor! -
02 December 2012 - 10:51
Sanne:
Nee toch! Sjonge waarom bedacht die niersteen niet even een aantal weken eerder om zich te melden? Vanuit hier dikke beterschapskus! Enne; keep up the spirit mate! -
02 December 2012 - 10:55
Anita Van Vreeswijk:
lieve alletwee.
Hier even een berichtje terug ik moet eerlijk zeggen dat ik al een aantal mail heb gehad maar ik dacht dat het spam was hahahahaha.
Maar nu weet ik dat het puur veilig is het komt namelijk van twee verschrikkelijk mooie lieve en fantastische mensen.
Leuk om jullie reis mee te beleven het is altijd zo mooi geschreven.
Hoop dat het met ijbert snel weer goed gaat en dat jullie je mooie reis zonder vervelende obstakels kunnen hervatten.
hier gaat alles zn gangetje.
dikke knuffel en kus van de van vreeswijkkies. -
02 December 2012 - 11:02
Hans, Carla, Jesper & Rianne:
Jeetje wat een pech we hopen dat het snel weer beter gaat misschien een schrale troost op het moment dat ik dit berichtje maak hebben we een Diemen en natte sneeuwbui en nu meteen erachteraan een vreselijke hagel/regenbui. Rust lekker uit, we wachten met spanning op jullie volgende verslag. Dikke kus en veel liefs. -
02 December 2012 - 11:08
Hennie:
Jullie maken het zo wel spannend hoor. Wat ontzettend vervelend voor allebei
Gelukkig is hij weer in de camper maar wat een narigheid, och dat krijg je erbij.
Wat een prachtige foto s en wat een lieve beertjes toch e volgens mij genieten
jullie toch van d hele omgeving ziet er prachtig uit.
Hoop dat het weer de goedkant uitgaat en dan dit maar weer even vergeten
lieve groejes
hennie
02 December 2012 - 11:47
Wim:
Vanmorgen werd ik al gebeld door Mamma met de mededeling dat jullie een onaangename nacht in het ziekenhuis doorgebracht hadden. gelukkig lijkt het er nu op dat het hopelijk snel weer beter zal gaan. Toi,toi,toi.
Veel plezier verder -
02 December 2012 - 11:55
Suus:
Hè bah, wat een schrik zeg! Gelukkig geen blindedarm. Hoop dat Ijbert zich vlot weer optimaal voelt.
Het is heerlijk om jullie reis mee te beleven via jullie verhalen en foto's.
Geniet van t land en elkaar!
Kus Suus -
02 December 2012 - 12:56
Maris&stef:
Jeetje, dat is effe schrikken !
Gelukkig zijn Jullie goed voorbereid...en weten jullie what to do in the middle of nowhere !
Geruststellende gedachte voor ons trouwens....
Nou maar even een rustdagje inlassen hè ?
We hopen dat het nu alleen maar beter gaat, We denk en Aan Jullie !!
Kus fontenayfamily -
02 December 2012 - 13:11
Erik En Marika:
Lieve mensen, wat een schrik! Vervelend dat dat niersteentje IJbert nu net op Tasmanië dwars moet zitten... Hopelijk knapt IJbert snel weer op en kunnen jullie verder ongestoord genieten van jullie mooie reis! Liefs, Erik en Marika
02 December 2012 - 13:43
Daniel :
Jemig!!! wat een gedoe zo op jullie korte maar krachtige vakantie'tje
Heel veel beterschap en ' No worries Mate' ;-D
Heel veel liefs en dikke kus!
Wij denken aan jullie.
D&D -
02 December 2012 - 13:43
Karveeltjes:
Hè getver . . . en we dachten nog wel dat IJbje net al zijn stenen aan ons had overgeDaan?!? Sterkte guys, enne - nau worries meit!! -
02 December 2012 - 13:47
Regina:
...never a dull day
with a Furbrook underway...
(Zo ongeveer wordt Verbrugge uitgesproken...). Hopelijk verloopt de rest van de reis vlekkeloos en is de camper het enige wat af en toe wat uit elkaar valt (waarmee ik uiteraard niet de wens uitspreek dat dat ook daadwerkelijk gebeurt...). Hier heeft Sint zijn interlokje inmiddels aangetrokken, want lo and behold, het kwik is aan het dalen. Genieten jullie maar lekker van de warmte... Hug, Regina
02 December 2012 - 15:43
BETTY:
Wie kan er zeggen dat hij een Tasmaanse niersteen heeft!
Ybert natuurlijk. Goed gedaan jochie.
Nu het uitplassen nog en dan wel bewaren, he als aandenken.
Heel veel sterkte , lekker slapen en morgen gezond weer op.
kus -
02 December 2012 - 17:00
Herman En Een Zonnige Groet Yvonne:
de eerste keer dat we niet meteen des morgens kijken hoe het met jullie gaat, moeten wij van daniel horen wat er met ybert aan de hand is. dus meteen de ipad gepakt om jullie verhaal te lezen. dat zal wel schrikken geweest zijn. en dat gebeurt altijd midden in de nacht. verlopig zijn wij nog steeds stikjaloers, ondanks dit ongemak. dit zal jullie pret toch niet drukken, hoop ik. als je wilt, ybert, neem ik je plaats wel in. tot horens. -
02 December 2012 - 17:00
Herman En Een Zonnige Groet Yvonne:
02 December 2012 - 17:41
Regina Frumau Voor Annie:
Ik praat ma af en toe bij over jullie belevenissen; namens haar hartelijke groeten en beterschap, IJbert. Ik houd haar op de hoogte van het vervolg. Regina -
02 December 2012 - 18:11
A V M Y:
Dag lieverds,
wat een toestand allemaal weer... Gelukkig lijkt het ergste weer geweest te zijn.... no worries & enjoy!
liefs,
AVMY -
02 December 2012 - 19:13
Margo:
Hè, wat lullig nou weer! Dat dat nou nèt moet komen als juliie dáár zijn! Hopelijk is het van voor bij gaande aard en kunnen jullie de reis zoals gepland voortzetten. Sterkte, veel liefs en tot later,
Margo. -
02 December 2012 - 23:16
Ellen :
Hee lieve Anna en IJbert,
Wat een toestand zeg. Wat zullen jullie geschrokken zijn.
Dat dit nou net gedurende jullie vakantie moet gebeuren.
Fijn om te horen dat jullie weer saampies in de camper zijn. Wij hopen dat IJbert zich snel weer beter zal voelen. Rustig aan, jullie kunnen vast snel weer verder gaan genieten.
Wat schattig die wallaby. Het ziet er voor de rest echt schitterend uit op de foto's.
Dikke kus
Dennis en Ellen -
02 December 2012 - 23:49
Hanneke Jaasma:
Nou IJbertje toch,niersteen dat is verre van prettigen dan in de midle of nowhere.
Gelukkig zijn jullie weer bij de camper en nu hopen dat het steentje zich rustig houdt.Voor jou ook
sc hrikken Anneke. Hopelijk kunnenjullie de reis zonder problemen voortzetten.
Dikke knuf voor jullie hanneke -
03 December 2012 - 05:38
Christina Verbrugge.:
Oh dear!!!! Moet dat nou? In ieder geval even gezien hoe een ziekenhuis er uit ziet in Hobart.
No, I'm serious. We wish you all the best, and hope the kidney stone goes the way it should!!!
We're both eagerly waiting for you.
No worries mate!!!!! Don't you just love em?
Christina V.