de eerste wallaby! - Reisverslag uit Isle of the Dead, Australië van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu de eerste wallaby! - Reisverslag uit Isle of the Dead, Australië van Ybert en Anna - WaarBenJij.nu

de eerste wallaby!

Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna

29 November 2012 | Australië, Isle of the Dead

Vanmorgen konden we dan eindelijk ons campertje ophalen; hoewel, eigenlijk is het verkleinwoord onterecht, het is meer een soort bus... Kregen een uitgebreide instructie, zowel van een echte mevrouw als van een op een dvd ingeblikte heer. Ging echter zo snel, dat we de helft direct weer vergeten waren, maar daarom niet getreurd, 40 jaar gekampeerd, toch??? Tja, zou je wel denken, maar aangekomen op Tasman Island, een schiereiland helemaal in het zuid-oosten, 1 km. ten noorden van historisch Port Arthur, kregen we toch helemaal de electricity niet aan de gang! Stomme ouwe camper, lekker gemopperd en tenslotte toch ten einde raad maar de hulpdienst gebeld, drie uur nadat we het ding opgehaald hadden. ervaren campers ja, maar we hadden wel even vergeten dat we op destroompaal een switch om moesten zetten... Dom, dom, dom! Toen alles werkte en we heel tevreden in dit paradijsje met een glas wijn zaten uit te puffen, hupte er ineens een heuse wallaby ons plekje op! Verder vliegen de meest buitenissige vogels om ons heen, is de camping nog bijna onbevolkt en is er in de directe omgeving heel veel prachtigs te zien. Het wordt een supervakantie!!! Liefs, IJbert en Anna

• 29 November 2012 - 11:34

Bea:

Wat geweldig leuk!

• 29 November 2012 - 11:45

Anneke Popa:

Wallaby is where you wanna be!

• 29 November 2012 - 11:57

Jack Steijvers:

Hoi

Om jalours op te worden. Wat een pracht aan kleuren.

Groet
    J en T

• 29 November 2012 - 12:14

Betty Tang:

Liefies,

Ik zit met een broodje haring in mijn hand naar jullie foto's te kijken.
    Wat is dat enig.Wat een prachtige vogels, daar valt mijn vlaamse gaai bij in het niet.
    kus

• 29 November 2012 - 15:33

Peter Koets:

Hallo Ybert Anneke. Erg leuk jullie verhalen te lezen vanuit een koud Holland.
    Kijken jullie uit voor de Tasmaanse duivel. Die loopt daar ook vrij rond op vier poten
    en heeft erg scherpe tanden om wallabies op te eten..............

• 29 November 2012 - 17:39

Sanne:

Hahahaha! Ik hoor Anneke al mopperen!
    Maar als goedmaker een leuke wallaby! Beter kan niet!
    Enjoy! Kus

• 29 November 2012 - 19:58

Harold En Sacha:

Harold vraagt of die vogel met die blauwe kop een oei-oeivogel is of een pimpelmees?
    Ik (Sacha) vind vooral de Wallaby erg schattig. Zitten er wel gordijntjes in de bus?
    groetjes

• 29 November 2012 - 21:43

Hanneke Jaasma:

Hoi IJ en A,
    Ik had jullie al berichtjes gestuurd, maar volgens mijn kind niet goed, dus nogmaals proberen.
    Wat een leuke reisverslaen en leuke fotos.
    En wat een prachtige camper, daar houden jullie het wel in uit.
    Ik kijk weer uit naar het volgende verslag. Kus Hanneke