sokken, tandpasta en Boeddha
Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna
26 November 2012 | Australië, Attwood
Vandaag even lekker geslapen en de locale simkaarten voor tel. en iPad geregeld. Belangrijke info: tijdelijk mobiel tel. nr. is: 0061487105635 en KPN-mailadres deze periode niet gebruiken, maar in plaats daarvan: annaybert@me.com.
Morgenochtend om 07.00 uur vliegen we door naar Hobart, Tasmanie. Dan begint het pas echt!
Take care daar in dat winterland, liefs voor allen, IJbert en Anna
26 November 2012 - 07:58
Sacha:
Wat fijn dat jullie reis zo voorspoedig verlopen is. Ik ben wel jaloers op jullie: in een Airbus A380, wow!!!
Rust nog even lekker uit en dan op voor het laatste stukje vliegen. Ik hoop dat deze vlucht net zo voorspoedig verloopt als de eerste.
groetjes,
Sacha -
26 November 2012 - 09:31
Bea:
Fijn om van jullie te horen dat alles goed is gegaan.
Geniet ervan.
Ik ga donderdag met een delegatie van 6 mensen naar Guernsey. Vrijdag crematie, 14.00 uur, denk aan ons
Knuffel Bea -
26 November 2012 - 10:02
Herman En Yvonne:
Hi Lieverds,
Goed om te horen dat Boeddha zijn werk zo goed gedaan heeft. Wat super dat jullie in de A380 mochten vliegen, jullie zijn wel mazzzelaars hoor!
Rust lekker uit en tot horens in Tasmanie.
Een zonnige groet van ons, dikke kus..... :)
26 November 2012 - 10:30
Jack En Toos:
Dat wordt dus iedere dag eerste werk: naar deze site en met jullie meegenieten!
Veel plezier, Jack en Toos -
26 November 2012 - 10:30
Jack En Toos:
Dat wordt dus iedere dag eerste werk: naar deze site en met jullie meegenieten!
Veel plezier, Jack en Toos -
26 November 2012 - 10:31
Nicole & Dennis:
Hoi!!
Hmmm...wij zijn best jaloers hoor!! Maar super om zo jullie reis mee te mogen beleven!
Geniet er ontzettend van en.....schroom niet om ons allen op de hoogte te houden!
X D&N. -
26 November 2012 - 10:41
Wim:
Goed te horen dat de reis voorspoedig verliep en dat de sokken en tandpasta van pas zijn gekomen'Heel veel plezier. X -
26 November 2012 - 11:40
Geert En Fenny:
Veel plezier en geniet lekker!
Dikke kus van ons. -
26 November 2012 - 19:35
Jack En Arina (wendy En Bart):
Hai lieve IJbert en Anneke,
We gaan ieder stukje van jullie avontuurlijke reis mee beleven via jullie reisverslag.
We verheugen ons op het volgende stukje.
Nogmaals heel veel plezier toegewenst, geniet er van en maak heeeel veel foto's.
Liefs van ons uit het koude Lelystad. -
26 November 2012 - 19:54
Maris &stef:
Hello,
Ik heb Jullie gevolgd via de radar op internet en had al een whatsapp gestuurd gisteravond...maar kunnen Jullie wel whatsappen met dat andere telefoonnummer ?
Mooi en spannend dus met Die A380 ?
Zo benieuwd hoe Tasmanie zal zij, We zullen Jullie volgen !!
Kus, maris, stef en de meiden -
26 November 2012 - 23:10
Annette En Kees:
Lieve twee, wat een spannend begin van de reis, het zal vast vele spannende momenten opleveren en wij mogen er allemaal getuige van zijn. Veel plezier en we lezen het allemaal wel weer!