Koeienwasstraat en lavendel
Blijf op de hoogte en volg Ybert en Anna
12 December 2012 | Australië, Scamander
Verder vandaag een lavendelfarm ten westen van Scottsdale bezocht. Familiebedrijf gestart door een paar Engelsen een eeuw geleden, die met wat lavendelzaad uit de Provence deze kant opkwamen en ontdekten dat het klimaat rond Lilydale heel veel overeenkomsten vertoonde met dat in de Provence. Het resultaat is een fantastische lavender farm, 250 hectare groot met uitzicht op de 1188 meter hoge Mount Arthur. En alsof dat op zichzelf al niet indrukwekkend genoeg was, voerde de tocht erheen ons dwars door een rain forest, we wisten niet eens dat er regenwouden waren op Tasmania. Dus.... opnieuw een zeer gedenkwaardige dag, die begon met veel bewolking, maar toch weer eindigde met uitbundige zonneschijn. We zijn bofkonten.
Liefs en tot morgen, IJbert en Anna
12 December 2012 - 10:41
De Karveeltjes:
Bofkonten die het verdienen dedju! -
12 December 2012 - 11:31
Yvonne:
Dat moet je tegenwoordig niet in Australie te doen. Daar staat zo ongeveer de ...straf op het invoeren van allerhande zaden en etenswaar.
Een koeienwasstraat is in Nederland ook!!! is het niet geweldig toch slim hé die koeien zi'n rug scrub.
lieverds.... veel liefs van ons :)
12 December 2012 - 11:36
Betty:
ik zat al te wachten, wat raak je toch gauw gewend aan dit soort prettige berichten.Nu zit ik met koffie en speculaas jullie verhalen te lezen. Ik heb alles opgeslagen, mocht het bij jullie zoek raken dan....
Ben benieuwd naar morgen.
dikke kus Betty -
12 December 2012 - 13:16
Christina :
Goedzo!!! Leef maar bij de koeien.
Ja, de regen wouden zijn overal in Tasmania. Ook bij Richmond in de buurt met Russel Falls.
See you soon!!! -
12 December 2012 - 13:16
Christina :
Goedzo!!! Leef maar bij de koeien.
See you soon!!! -
12 December 2012 - 16:42
Hans, Carla, Jesper & Rianne:
Wat een leuke foto van die koe, we zijn blij dat jullie na een beetje valse start weer volop genieten en ons mee laten genieten. Hier is alles prima wij gaan vavavond aan de hutspot met worst. Dikke kussen en veel liefs we kunnen niet wachten op jullie volgende verslag. -
Hennie:
Wat een ontzettend leuke foto van die koeien en iedere dag weer een feest om mee te
12 December 2012 - 23:46
Hanneke Jaasma:
Leuk, die koe in de wasstraat, nooit eerder gezien..het blijft genieten van jullie belevenissen.
Gezellig elke dag even lezen hoe jullie het hebben. Knuffel, Hanneke